Met die partyverhuur heeft u het maar weer goed voor elkaar. Op het podium staat een bandje te spelen. In de tent klinken de glazen. En bij de kramen staan drommen mensen te wachten op een lekkere hap. Uw gasten zijn tevreden. Uw feest een groot succes. En uw dag kan niet meer stuk! Ziet u het al helemaal voor zich? Met Verhuurbedrijf Westerhuis wordt het werkelijkheid!

Verhuurbedrijf Westerhuis webshop
Stoelen verhuur
Tafels verhuur
Verhuur van glaswerk
Servies Verhuur van Verhuurbedrijf Westerhuis
Bestek verhuur
Catering verhuur
Westerhuis Podium verhuur
Westerhuis_Verhuur_Amersfoort

Huur een partytent

Bloed, zweet en tranen. Uren bent u aan het organiseren geslagen. Entertainment. Catering. Drankjes. Alles is geregeld. En dan blijkt het die dag te gaan regenen! Maar met een partytent laat u uw feest niet in het water vallen. Niet alleen kunnen uw gasten er schuilen voor het nare weer. Maar de tent is ook ideaal als danszaal, eetkamer, bar, podium of loungehoek. Bent u van plan om er één bij uw partyverhuur af te nemen? Houdt dan rekening houdt met een oppervlakte van 1m2 per persoon.

Catering

Bij een goed feest hoort natuurlijk lekker eten. En ook die gezellige drankjes mag u niet vergeten! Wat u aan voedselwaren gaat inkopen is afhankelijk van het aantal gasten, het soort feest, de duur en uw budget. Gelukkig hoeft u zich met onze partyverhuur geen zorgen meer te maken over keukenapparatuur, kookgerei en koelkasten. Want ook voor alle benodigdheden voor de horeca kunt u bij ons terecht!

Partyverhuur bij Verhuurbedrijf Westerhuis

Rabobank. ABN AMRO. ROC Midden Nederland. Deze – en meer – grote namen zijn u met hun partyverhuur al voorgegaan. En dat is niet voor niets! Met ruim 45 jaar ervaring heeft Verhuurbedrijf Westerhuis zich keer op keer bewezen. Van enorme feesttenten tot het kleinste servies. Wij hebben het voor u in huis. Staan wij binnenkort voor uw deur?

Boek vandaag nog uw partyverhuur!

Heeft u binnenkort een feestje te vieren? De materialen van Verhuurbedrijf Westerhuis staan al klaar om vervoerd te worden! Bekijk gelijk ons aanbod in onze catalogus. Of bezoek ons op De Stuwdam 2 in Amersfoort. Wilt u graag een reservering plaatsen of met één van onze werknemers spreken? Bel dan 033 – 455 09 28 of stuur een mail naar info@westerhuis-verhuur.nl. Met onze partyverhuur wordt uw evenement gegarandeerd een succes!